JUSKA TEITTINEN

Tarinankerronta

Muotoilun ja tarinankerronnan asiantuntija, suunnittelija Juska Teittisen mukaan muotoilu ulottuu kaikkialle. Juskan mukaan muotoilu on hyvin jäsenneltyä maalaisjärkeä, jota kuka tahansa voi hyvin ohjeistettuna toteuttaa. Hän on kerryttänyt kokemusta Futuricen, Wärtsilän ja Fjordin kaltaisissa organisaatioissa ja tällä hetkellä Juska opettaa muotoilua Aalto-yliopistossa. Tarinankerrontatyöpajassa Juska tarjoaa 4UNI-tiimeille eväitä vaikuttavaan tarinankerrontaan, joka on olennainen osa ideoiden käytäntöön viemistä.

RUDI SKOGMAN

Startup-kulttuuri

Blokin perustajan ja toimitusjohtaja Rudi Skogmanin johdolla 4UNI-tiimit sukeltavat startup-kulttuuriin. Blok on yksi Suomen tämän hetken nopeimmin kasvavista startupeista ja se on listattu Euroopan kuumimpien startupien joukkoon. Rudia inspiroikin Blokin jatkuva kehittäminen ja uudet keinot sen toteuttamiseen. Startup-kulttuurin työpajassa Rudi auttaa tiimejä ymmärtämään markkinoita ja ideoiden validoinnin tärkeyttä.

HELMI HONKANEN

Brändin luominen

Brändispesialisti ja suunnittelutoimisto Loudin perustaja Helmi Honkanen on haka brändinsuunnittelussa ja visuaalisten identiteettien rakentamisessa. Helmin mielestä ensiluokkaista sisältöä on tärkeä tehdä pilke silmäkulmassa. Tämä positiivinen ote tekemiseen on johtanut pitkään, tyytyväisten asiakkaiden listaan, johon lukeutuvat muun muassa YLE, Fazer, Smartum, LAMK ja Flow Festivaali. Helmin kannustavan ohjauksen avulla 4UNI-tiimit pääsevät kehittämään brändityöpajassa ratkaisuilleen rakastettavia, karismaattisia ja kestäviä brändejä.

PETER HÄNNINEN

Laki

Tekniikan ja lain parissa työskentelevä Boreniuksen asianajaja Peter Hänninen tuntee laajasti IP-oikeuksiin, tietosuojaan, yhtiöoikeuteen ja sopimuksiin liittyvää lainsäädäntöä. Hän on keskittynyt työssään erityisesti liiketoimintamalleihin ja  digitaalisiin ratkaisuihin sekä terveys- ja biotieteisiin. Peter on neuvonut urallaan sekä yhtiön perustajia että sijoittajia, joten hän tuntee molemmat näkökulmat. Lisäksi hän on ollut mukana useiden kasvuyritysten hallituksessa ja perustajana. Peterin innostavassa lakityöpajassa 4UNI-tiimit pääsevät sukeltamaan laki- ja sopimusasioiden kiehtovaan maailmaan helposti lähestyttävällä tavalla.