Jo kuudetta kertaa järjestettävän 4UNIn hakuaika lähenee loppuaan. Me listasimme muutaman syyn, miksi ideakilpailuun kannattaa ehdottomasti hakea mukaan. Tsekkaa alta, miten edellisten vuosien osallistujat ovat kuvailleet kokemuksiaan! Jos et usko meitä, kuuntele heitä:

1. Kasvatat itsevarmuuttasi & opit tunnistamaan omaa osaamistasi

“Sain roppakaupalla itsetuntoa ja opin tunnistamaan omia (työelämä)vahvuuksiani ja -heikkouksiani entistä paremmin.”

4UNI-osallistuja 2015

“Pääsin työskentelemään ihan uudenlaisella energialla ja oppimaan että hurja määrä kapasiteetia löytyy ihan jokaisesta ihmisestä niin kauan kun on oikea motivaatio tekemisessä!”

4UNI-osallistuja 2018

4UNI tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntemusta ja oppia tunnistamaan oman osaamisen eri puolia. Työskennellessäsi osana motivoitunutta, monitieteistä tiimiä pääset hyödyntämään osaamistasi käytännössä ja oppimaan samalta uutta muilta. Työelämän kannalta oman osaamisen tunnistaminen on valtavan arvokas taito, sillä mitä paremmin osaat kertoa, mitä osaat, sitä suuremmat mahikset sinulla on tulla palkatuksi.

2. Saat uusia ystäviä & tutustut huikeaan yhteisöön

“Sain elinikäisiä muistoja, kokemuksia ja ystäviä.”

4UNI-osallistuja 2015

“Löysin uusia ihania ystäviä.”

4UNI-osallistuja 2018
Vuoden 2020 projektikoordinaattori Katariinan sanoin: “Vaikka 4UNIssa onkin kyseessä tiimien välinen kilpailu, osallistujat ja työryhmä ovat yhtenäinen porukka, joka oppii yhdessä ja ennen kaikkea auttaa toisiaan maailmaa muuttavien ideoiden kehittämisessä.”

3. Opit toteuttamaan itseäsi ja ymmärrät yrittäjyyden monipuoliset mahdollisuudet

“Hyvällä tiimillä yrityksen perustamiseen tarvittava taustatyö voi olla todella hauskaa ja opettavaista.”

4UNI-osallistuja 2017

“Yritysmaailma oli minulle ennen täysin tuntematon, mutta nyt ymmärrän yhteiskuntaa sillä saralla myös paljon paremmin. Nyt tuntuu, että minulla oli sivistyksessä aukko, jonka olemassaoloa en ollut edes tajunnut!”

4UNI-osallistuja 2019
Me Helsinki Think Companylla uskomme siihen, että yrittäjyyden ei tarvitse tarkoittaa perinteistä liiketoimintaa. Oli akateeminen taustasi ja kiinnostuksenkohteesi mitä tahansa, saat 4UNI-ohjelmasta itsellesi paljon tietoa ja taitoa siitä, miten juuri sinä voisit tulevaisuudessa hyödyntää yrittäjyyden oppeja työelämässä.

+1 Pääset nauttimaan unohtumattomasta kokemuksesta

"4UNI oli ehkä yllättävin kokemus tälle vuodelle, jota en todellakaan osannut odottaa.”

4UNI-osallistuja 2018

“Ehdottomasti siisteintä mitä olen yliopistossa päässyt tekemään!”

4UNI-osallistuja 2018

4UNI-ideakilpailu syventää akateemista osaamistasi ja haasta sinua työskentelemään ihmisten kanssa, joita et muuten opintouran aikana välttämättä kohtaisi. Ohjelman aikana pääset yllättämään ja yllättymään moneen otteeseen, kun löydät itsesi uusien ideoiden ääreltä, hauskanpitoa unohtamatta.

4UNI-matkasi ei pääty varsinaisen kilpailun loputtua, sillä ohjelma tarjoaa tiimeille edellytykset viedä liike-ideansa käytäntöön niin halutessaan ja ratkaista näin todellisia yhteiskunnallisia ongelmia yrittäjyyden keinoin. Lisäksi osallistujat pääsevät osaksi Helsinki Think Companyn innostavaa yhteisöä, jossa eri alojen opiskelijat, yrittäjät ja tiimiläiset haluavat luoda positiivista muutosta yhteiskunnassa.

Älä missaa tätä.
4UNI 2020 hakuaika päättyy 30.9.2020 klo 23.59.

Teksti: Maija Leermakers